Avond-,nacht- en weekenddienst

 

EEN loket voor alle spoedzorg in de regio Haarlem, Velsen en Zuid Kennemerland!

Stel, het is weekend en uw kind wordt plotseling flink ziek. Of u verdraait uw knie of enkel bij een voetbalwedstrijd. Of u bent bezorgd om uw partner, die het in de loop van de avond steeds benauwder krijgt. U heeft 's avonds, 's nachts of in het weekend zorg nodig en het kan niet wachten tot de volgende dag.

Gaat u dan naar de Huisartsenpost of naar de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis? U hoeft niet te twijfelen. U belt buiten kantooruren direct de Spoedpost , de combinatie van de Huisartsenpost en de Spoedeisende Hulp! Bij acuut levensgevaar belt u 112. U kunt de Spoedpost ook bellen voor een advies, bijvoorbeeld als u ongerust bent of niet zeker weet of uw klacht kan wachten tot u naar uw eigen huisarts kunt.

Let op:
De Spoedpost is alleen bereikbaar buiten de openingstijden van uw eigen huisartsenpraktijk: 's avonds, 's nachts, in het weekend en op feestdagen. Binnen kantooruren (0.800 - 17.00 uur) kunt u gewoon terecht bij uw eigen huisarts. Die verwijst u zo nodig door naar het ziekenhuis. Voor acute ziekenhuiszorg is de afdeling Spoedeisende hulp van het Spaarne Gasthuis Zuid 24/7 geopend, voor kleine ongevallen de locatie Haarlem Noord overdag en 's avonds tot 22.00 uur. (hierna alleen huisartsenzorg mogelijk)