Afspraak maken

Afspraak maken

Gedurende de openingstijden van de praktijk kunt u bellen voor een afspraak. Op alle werkdagen is er spreekuur op afspraak.

 

Voor een afspraak met dokter Nagy belt u 023-5287339.

 

Voor een afspraak met dokter van Seggelen belt u 023-5285975.Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuale klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening me houden in onze agenda. 

Wanneer een afspraak niet door kan gaan, belt u dan tijdig af. Wij kunnen dan iemand anders helpen. 

Terugbelspreekuur

Gedurende de openingstijden van de praktijk kunt u bellen met vragen.

Indien u op werkdagen voor 10.30 uur belt met een vraag wordt u dezelfde dag nog teruggebeld in principe tussen 11.00 en 12.00u.

 

Huisbezoek

Een visite van de huisarts kunt u telefonisch aanvragen. Indien de visite dezelfde dag is gewenst, verzoeken wij u vriendelijk deze aan te vragen tussen 08.00-10.00uur. 

visitetijden:

-praktijk dokter Nagy: dagelijks van 12.00 - 14.30 uur, op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur.

-praktijk dokter van Seggelen: dagelijks van 12.00-14.00 uur.

Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, verdient het - indien mogelijk - de voorkeur naar de praktijk te komen.

Herhaalrecepten

Uw herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag  aanvragen via de herhaalreceptenlijn (keuze 2) of via de assistente (keuze 3). Houdt uw oude doosjes bij de hand. Medicijnen die voor 15.00uur zijn aangevraagd, kunt u de volgende dag bij uw apotheek ophalen.
U kunt ook gebruik maken van de herhaalservice van uw apotheek. Dit is een service waarbij u voor uw chronische medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft te vragen bij uw huisarts. De apotheek vraagt de herhaalrecepten voor u aan als uw medicijnen bijna op zijn. De apotheek stuurt u een bericht als u de medicijnen kunt ophalen. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met uw apotheek.