Medewerkers

J. Nagy

J. Nagy
Huisarts

Sinds 2006 ben ik huisarts en vanaf 2009 ben ik werkzaam in Heemstede. Mijn vrouw is kinderarts en samen met onze dochters van tien, acht en vijf jaar oud wonen we in Amsterdam.

D.van Seggelen

D.van Seggelen
Huisarts

In 2015 heb ik de praktijk van dokter Hoogenraad overgenomen.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in Overveen.

L. van Hulsel

L. van Hulsel
Huisarts

Na de studie geneeskunde aan de UvA , heb ik op de Spoedeisende Hulp in Hoorn gewerkt. In 2009 heb ik de huisartsopleiding (VU) afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als huisarts in de regio Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. Ik werk in diverse praktijken en daarnaast doe ik avond-, weekend- en nachtdiensten op verschillende huisartsposten. Sinds 2011 ben ik in Huisartsenpraktijk Heemstede werkzaam. Ik woon samen met mijn partner en 3 kinderen in Heemstede.

Mw. L van Hulsel is als vaste huisarts werkzaam voor de praktijk van dokter Nagy (dinsdag en woensdag).

 

Anita Vossen

Anita Vossen
Huisarts

Mw. A Vossen is als vaste huisarts werkzaam voor de praktijk van dokter van Seggelen. (donderdag).

Alweer in 2001 heb ik de huisartsopleiding afgerond. Sindsdien heb ik bij diverse huisartsen voor langere periodes gewerkt. Tevens werk ik al jaren twee dagen per week in een huisartsenpraktijk in Amsterdam-Noord. Naast specifieke deskundigheid in spoedzorg en reisadvisering, heb ik ook affiniteit in ouderenzorg. Ik zie u graag op het spreekuur.

Ingrid Admiraal

Ingrid Admiraal
Praktijkverpleegkundige

Ingrid Admiraal heeft vele jaren werkervaring als verpleegkundige in de gezondheidszorg, van verpleeghuis, ziekenhuis tot thuiszorg. Zij zal zich o.a. bezig houden met diabeteszorg,hart en vaatziekten (CVRM), ouderenzorg en stoppen met roken begeleiding. Ingrid is coordinator kwaliteit en intern klachtenfunctionaris voor de praktijk.

 

Ingrid is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:45-14:30

Nikki Kuijs

Nikki Kuijs
Doktersassistente

Nikki is vijf dagen in de week aanwezig in de praktijk: maandag, dinsdag, woensdag , donderdag en vrijdag.

Paulina Hartman

Paulina Hartman
POH-GGZ

praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg / POH-GGZ

Ik ben werkzaam voor de patiënten van huisarts van Seggelen.

Als sociaal psychiatrisch verpleegundige (SPV) ben ik HBO opgeleid om psychische ondersteuning te verrichten. Mijn werkdagen zijn vooralsnog flexibel. U kunt mij bereiken op tel.nr. 06-16 85 74 65

Danielle vd Weide

Danielle vd Weide
Praktijkverpleegkundige

Danielle is een ervaren praktijkverpleegkundige , zij zal zich op de de dinsdag vooral bezig houden met zorg voor hart en vaatziekten (CVRM) en diabetes mellitus

Danielle vd Grift

Danielle vd Grift
Doktersassistente

Danielle heeft jaren gewerkt in een huisartsenpraktijk in Brabant. Na een uitstap naar Engeland van 6 jaar met man en kinderen is zij sinds november 2016 werkzaam in Huisartsenpraktijk Heemstede.

Danielle is in de praktijk aanwezig op de maandag en dinsdag de gehele dag en op de woensdagochtend