Medewerkers

J. Nagy

J. Nagy
Huisarts

Sinds 2006 ben ik huisarts en vanaf 2009 ben ik werkzaam in Heemstede. Mijn vrouw is kinderarts en samen met onze dochters van elf, negen en zes jaar oud wonen we in Amsterdam.

D.van Seggelen

D.van Seggelen
Huisarts

In 2015 heb ik de praktijk van dokter Hoogenraad overgenomen.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in Overveen.

L. van Hulsel

L. van Hulsel
Huisarts

Na de studie geneeskunde aan de UvA , heb ik op de Spoedeisende Hulp in Hoorn gewerkt. In 2009 heb ik de huisartsopleiding (VU) afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als huisarts in de regio Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. Ik werk in diverse praktijken en daarnaast doe ik avond-, weekend- en nachtdiensten op verschillende huisartsposten. Sinds 2011 ben ik in Huisartsenpraktijk Heemstede werkzaam. Ik woon samen met mijn partner en 3 kinderen in Heemstede.

Mw. L van Hulsel is als vaste huisarts werkzaam voor de praktijk van dokter Nagy (dinsdag en woensdag).

 

Anita Vossen

Anita Vossen
Huisarts

Mw. A Vossen is als vaste huisarts werkzaam voor de praktijk van dokter van Seggelen. (donderdag).

Alweer in 2001 heb ik de huisartsopleiding afgerond. Sindsdien heb ik bij diverse huisartsen voor langere periodes gewerkt. Tevens werk ik al jaren twee dagen per week in een huisartsenpraktijk in Amsterdam-Noord. Naast specifieke deskundigheid in spoedzorg en reisadvisering, heb ik ook affiniteit in ouderenzorg. Ik zie u graag op het spreekuur.

Ingrid Admiraal

Ingrid Admiraal
Praktijkverpleegkundige

Ingrid Admiraal heeft vele jaren werkervaring als verpleegkundige in de gezondheidszorg, van verpleeghuis, ziekenhuis tot thuiszorg. Zij zal zich o.a. bezig houden met diabeteszorg,hart en vaatziekten (CVRM), ouderenzorg en stoppen met roken begeleiding. Ingrid is coordinator kwaliteit en intern klachtenfunctionaris voor de praktijk.

 I.v.m. ziekte is Ingrid al enige tijd afwezig. Helaas zal zij nog langere tijd afwezig zijn door een andere bijkomende ziekte, waarvoor zij momenteel wordt behandeld. 

Lieke Dingemanse

Lieke Dingemanse
Praktijkverpleegkundige

Ik ben vanaf 1996 verpleegkundige en heb daarnaast vele jaren ervaring als praktijkondersteuner somatiek. 

Dave Lemstra

Dave Lemstra
Praktijkverpleegkundige

Als verpleegkundige heb ik ruim 20 jaar ervaring in de verschillende velden van de gezondheidszorg, van ziekenhuis, psychiatrie tot gevangeniswezen. Sinds 2014 ben ik als praktijkverpleegkundige werkzaam in huisartsenpraktijken, mijn aandachtsgebieden zijn diabeteszorg, hart- en vaatziekten, astma/COPD, ouderenzorg en wondzorg. Ik woon samen met mijn partner in de mooie stad Haarlem.

Nikki Kuijs

Nikki Kuijs
Doktersassistente

Nikki is vijf dagen in de week aanwezig in de praktijk: maandag, dinsdag, woensdag , donderdag en vrijdag.

Joyce Haak

Joyce Haak
Doktersassistente

Sinds 2 jaar ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Ik heb hiervoor kortdurend Hbo verpleegkunde gestudeerd en heb langere tijd in de ouderenzorg gewerkt. Ik werk fulltime.

Paulina Hartman

Paulina Hartman
POH-GGZ

praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg / POH-GGZ

Ik ben werkzaam voor de patiënten van huisarts van Seggelen.

Als sociaal psychiatrisch verpleegundige (SPV) ben ik HBO opgeleid om psychische ondersteuning te verrichten. Mijn werkdagen zijn vooralsnog flexibel. U kunt mij bereiken op tel.nr. 06-16 85 74 65