Medewerkers

J. Nagy

J. Nagy
Huisarts

Sinds 2006 ben ik huisarts en vanaf 2009 ben ik werkzaam in Heemstede. Mijn vrouw is kinderarts en samen met onze dochters van elf, negen en zes jaar oud wonen we in Amsterdam.

D.van Seggelen

D.van Seggelen
Huisarts

In 2015 heb ik de praktijk van dokter Hoogenraad overgenomen.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in Overveen.

Anita Vossen

Anita Vossen
Huisarts

Mw. A Vossen is als vaste huisarts werkzaam voor de praktijk van dokter van Seggelen. (donderdag).

Alweer in 2001 heb ik de huisartsopleiding afgerond. Sindsdien heb ik bij diverse huisartsen voor langere periodes gewerkt. Tevens werk ik al jaren twee dagen per week in een huisartsenpraktijk in Amsterdam-Noord. Naast specifieke deskundigheid in spoedzorg en reisadvisering, heb ik ook affiniteit in ouderenzorg. Ik zie u graag op het spreekuur.

Jolijn Klaver

Jolijn Klaver
Huisarts

Sinds 2015 ben ik werkzaam als huisarts. Ik ben geboren in Amsterdam, alwaar ik mijn opleiding heb gevolgd en waar ik ben gestart als huisarts.

Recent ben ik naar Haarlem verhuisd, vandaar dat ik nu met veel plezier werk in deze regio.  Dinsdag en woensdag zijn mijn vaste werkdagen in de praktijk van huisarts J. Nagy.

Ik zie u graag terug op het spreekuur.

Ingrid Admiraal

Ingrid Admiraal
Praktijkverpleegkundige

Ingrid Admiraal heeft vele jaren werkervaring als verpleegkundige in de gezondheidszorg, van verpleeghuis, ziekenhuis tot thuiszorg. Zij zal zich o.a. bezig houden met diabeteszorg,hart en vaatziekten (CVRM), ouderenzorg en stoppen met roken begeleiding. 

 I.v.m. ziekte is Ingrid al enige tijd afwezig. Helaas zal zij nog langere tijd afwezig zijn door een andere bijkomende ziekte, waarvoor zij momenteel wordt behandeld. 

Lieke Dingemanse

Lieke Dingemanse
Praktijkverpleegkundige

Lieke is vanaf 1996 verpleegkundige en heeft daarnaast vele jaren ervaring als praktijkondersteuner somatiek. Zij is coordinator kwaliteit en intern klachtenfunctionaris voor de praktijk.

Nikki Kuijs

Nikki Kuijs
Doktersassistente

Nikki is vijf dagen in de week aanwezig in de praktijk: maandag, dinsdag, woensdag , donderdag en vrijdag.

Joyce Haak

Joyce Haak
Doktersassistente

Sinds 2 jaar ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Ik heb hiervoor kortdurend Hbo verpleegkunde gestudeerd en heb langere tijd in de ouderenzorg gewerkt. Ik werk fulltime.

Paulina Hartman

Paulina Hartman
POH-GGZ

praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg / POH-GGZ

Ik ben werkzaam voor de patiënten van huisarts van Seggelen.

Als sociaal psychiatrisch verpleegundige (SPV) ben ik HBO opgeleid om psychische ondersteuning te verrichten. Mijn werkdagen zijn vooralsnog flexibel. U kunt een afspraak maken na overleg met de huisarts.